0768-706 000 simon@sarcio.se
Välj en sida

Våra tjänster

Rådgivning
Tycker du att det är svårt att hitta rätt typ av IT-lösningar eller tjänster som stöttar och passar just er utveckling som bolag. Vi ger strategisk rådgivning inom molnstrategi, plattformsstrategi, digitalisering etc. kontakta oss för mer information.

Specialistkonsult
Behöver ni en specialist? Vi kan hjälpa dig med det mesta inom digitalisering, systemintegration, klient/server samt molntjänster. Kontakta oss för mer information.

Anlita oss för Projektledning
Framgångsrika projekt är inte en slump utan ett resultat av en erfaren projektledare för att uppnå ett förutsägbart resultat Projektledning handlar om att ta ett helhetsansvar för att projektet når uppsatta projektmål med avseende på tid, kostnad och omfattning samtidigt som nyckelintressenter i och runt projektet är nöjda med genomförandet och resultatet som i slutändan möjliggör att effektmålen uppnås.
Vi anlitas ofta som projektledare för större insatser, för att genomföra analyser och förstudier, som ledare för workshops och seminarier, som kursledare för utbildningar, som inspiratör vid event, eller som coach eller mentor.